-
Lusterko zew. lewe
Witam. Koledzy straciłem lusterko dziś w nocy.
Moje pytanie czy ewentualnie od angielskiej wersji będzie pasować całe lustro? tylko zostanie wkład zmienić. Finansowo chyba wyjdzie korzystniej co o tym myślicie, a może ktoś posiada takie lustro mile widziany kolor czarny rok 96. Pozdrawiam
-
Nie - angielskie lusterko NIE będzie pasować. Jest inna podstawa - pod innym kątem :/
Stąd cena atrakcyjna. U nas sa nieprzydatne
-
Dzięki za podpowiedz a jak rozróżnić je żeby nie była wersja angielska żeby bubla nie kupić?, bo znalazłem w kolorze za 200 i koleś twierdzi że z niemieckiej jest. Zastanawiam się czy ewentualnie nie da się przełożyć obudowy bo cały metalowy stelaż lustra jest nie mam szkła i obudowy ale przekładka robi się już mało opłacalna
-
Sprawdzisz bezpośrednio porównując jedno do drugiego. Różni się właśnie podstawa lusterka
A jeśli Ci się uratowała podstawa, to całą resztę da się przełożyć wraz z "pleckami". Lusterko w E38 daje się rpzebrac na części pierwsze :)
-
Dzięki kupię skoro kolo twierdzi że europejska wersja to zaryzykuję ewentualnie moja podstawa żyje to będę przekładał. Pozdrawiam