Jak działa system oświetlenia drogi do domu? gdzieś wyczytałem że po zgaszeniu silnika wyciągam kluczyk mrugam raz długimi, u mnie nic się nie dzieje... może coś źle robię? i czy ten system działa tylko jak jest bardzo ciemno na zew. (noc).
Wersja do druku
Jak działa system oświetlenia drogi do domu? gdzieś wyczytałem że po zgaszeniu silnika wyciągam kluczyk mrugam raz długimi, u mnie nic się nie dzieje... może coś źle robię? i czy ten system działa tylko jak jest bardzo ciemno na zew. (noc).
Ten system działa na module od świateł i trzeba go zakodować,bajer fajowy :D
czyli jeżeli u mnie nie działa to jest nie zakodowany?Cytat:
Zamieszczone przez komando
...nie pamietam czy Twoj rocznik mial juz te funkcje, w LCM3 po lifcie napewno. Jesli nie masz to trzeba wymienic modul LCM
Dokładnie tak jak mówi Greg. W przypadku zamontowania LCM3 w starszym aucie oświetlenie drogi do domu należy zakodować oddzielnie. W autach poliftowych uruchomienie tej funkcji następuje automatycznie po zakodowaniu sterownika.
a jak to wogole dziala i jak sie to wlacza??
włacza sie pociągając do siebie lewą dzwignię do siebie i zapalja sie lampy na około 30s. :D
Na 90% można bo jest mowa o tym w instrukcji od przed lifta.Cytat:
Zamieszczone przez Greg38
-------------
Nie można. W przedliftowych były montowane seryjnie LCM bez obsługi drogi do domu (LM, LCM, LCM2).Cytat:
Na 90% można bo jest mowa o tym w instrukcji od przed lifta.