725 Nowy Sącz czy mógłby ktoś sprawdzić
Witam. Każdy wie jakie 7er jest. Obecni tutaj zapewne też wiedzą jak łatwo jest się zarazić miłością do tego auta ;) No i moja Mama zaczyna łapać bakcyla ;D
Chciałbym dla niej 725tds z racji tego że do pracy dojeżdża autem i drugie 750 raczej nie będzie dobrym pomysłem.
Jeżeli ktoś byłby taki miły i miał blisko to prosiłbym o sprawdzenie jak się na żywo prezentuje. Mam do Nowego Sącza 700km i nie uśmiecha mi się jazda w ciemno.
http://allegro.pl/item1048256671_bmw...e_zdjecia.html
Na zdjęciach całkiem ładna. Wyposażenie jest sprawą drugorzędną. Liczy się stan techniczny. Ogólnie ciężko o ładną 725 :/
Re: 725 Nowy Sącz czy mógłby ktoś sprawdzić
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Wyposażenie jest sprawą drugorzędną.
Hejka,
Czy na pewno dobrze to przemyśleliście? Dokładnie docisnąłeś co właściwie tak urzekło Twoją mamę w E38, skoro nie wyposażenie? Nie zakładam, że to stylistyka 16-letniego nadwozia :hah: więc przypuszczam, że przestronność i ogólny komfort - czyli w dużej mierze wyposażenie...
Nietrudno kupić bieda-szyb, jednak moim zdaniem później przyjdzie refleksja "szkoda że nie ma szyberdachu", "szkoda że nie ma skór", "szkoda że nie ma monitora" itd.
Wiem, wiele można dołożyć - pytanie czy w chwili zakupu zdajemy sobie sprawę, jakim nakładem sił, czasu i pieniędzy. I czy będzie w ogóle kto miał się tym zająć.
Re: 725 Nowy Sącz czy mógłby ktoś sprawdzić
Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Wyposażenie jest sprawą drugorzędną.
Hejka,
Czy na pewno dobrze to przemyśleliście? Dokładnie docisnąłeś co właściwie tak urzekło Twoją mamę w E38, skoro nie wyposażenie? Nie zakładam, że to stylistyka 16-letniego nadwozia :hah: więc przypuszczam, że przestronność i ogólny komfort - czyli w dużej mierze wyposażenie...
Nietrudno kupić bieda-szyb, jednak moim zdaniem później przyjdzie refleksja "szkoda że nie ma szyberdachu", "szkoda że nie ma skór", "szkoda że nie ma monitora" itd.
Wiem, wiele można dołożyć - pytanie czy w chwili zakupu zdajemy sobie sprawę, jakim nakładem sił, czasu i pieniędzy. I czy będzie w ogóle kto miał się tym zająć.
Michal lepszy juz taki "bieda-szyb" i zalowanie ze nie ma skory itp jak posiadanie potencjalnego "wypasa" i zalowanie "szkoda ze nie mam prostej karoserii", "szkoda ze szpachla z dachu odpada", "szkoda ze progow prawie juz nie ma", "szkoda ze silnik/skrzynia do wymiany" :P
Ogolnie po zjeciach ladny stan- blacharka wyglada mi na nie ruszana (minimalnie zle lezy lewy przedni blotnik ale to moze byc tylko kosmetyka), przebieg bedzie z 4stowki ale to dla dogladanego TDSa pestka :] no i zapewne mata fotela lub napinacz/e pasow beda do zrobienia (kontrolka bagsa swieci)
Tak jak Sylwekk pisal wazne czy bedzie dobrze palil na goracym i rowniutko trzymal wolne oborty w calym zakresie temperatur.
Supermen jak bedziesz dzwonil do sprzedawcy spytaj czy przypadkiem auto nie jest z Wloch.
Nowy Sacz to jego okolice Grega wiec wal do niego ;)