Czy oryginalny zapasowy kanister z E38 będzie pasował do E32. Z tego co się orientuje chowa się go w koło zapasowe ale pewny nie jestem.
Wersja do druku
Czy oryginalny zapasowy kanister z E38 będzie pasował do E32. Z tego co się orientuje chowa się go w koło zapasowe ale pewny nie jestem.
Ale generalnie po co Ci on?Bak 90L nie wystarcza? :)
Miałem taki gadżet w e32,umieszcza się go pod kołem zapasowym.Zupełnie niepotrzebny balast...,od kilku lat już go nie mam.
Wystarczy :) jestem kolekcjonerem gadżetów :)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Do mojego autka doszły rolety na tylne drzwi (niestety trójkątne mają uszkodzone uchwyty :-( ), panel klimy w drzewie, rygle drzwi wytoczone w drzewie, myślę że lista się wydłuży :)
ile litrów ma taki kanister?Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
bodaj 5Cytat:
Zamieszczone przez Michael7
Ponoć wchodzi bez problemu do zapasowego koła 16" tylko czy takie wejdzie do wnęki w E32 bo ori jest 15"?
Wejdzie..ja miałem 17" 235/45 i wchodziło z większymi problemami ale wchodziło
spotkałem się kiedyś z takowym kanistrem do e32 na alledrogo ale tylko raz i akurat do e32
ciekawy gadżet tak naprawdę do niczego nie potrzebny
Kwestie potrzebny czy też nie pomijam, podobnie jak rolety tylnych szyb które mi kierowcy w zupełności nie są potrzebne a mimo to założyłem, ja podobnie jak niektórzy na forum kolekcjonuje gadżety :) a to jak by nie patrzeć gadżetem jest.Cytat:
Zamieszczone przez jarek88