Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dwie 7er z Gubina na Alledrogo

Początkujący Użytkownik Awatar BMW(Bóg Miał Wizję)
    BMW
    E61...ex E34,E39,E38

Dwie 7er z Gubina na Alledrogo

7mka,gdyby ktoś miał zamiar obejrzeć dwie E38 wiszące na Alledrogo i znajdujące się w Gubinie to mogę podpowiedzieć żeby dać sobie spokój.Jedna wygląda na zdjęciach ciekawie ale rzeczywistość jest już zupęłnie inna:BMW 728i +LPG XENON, NAVI KOLOR, SKÓRY, TV, 1999 ! (2778142169) - motoAllegro do tego cena podana w ogłoszeniu jest netto,trzeba sobie doliczyć 23% waty=około 16000PLN.Druga natomiast istnieje -ponoć!-ale żeby ja obejrzeć to nie wiem jakie trzeba mieć stopnie wtajemniczenia w gubińskim światku handlarzy aut.We wtorek będąc przejazdem chciałem ja obejrzeć,umówiłem się ze sprzedającym i czekałem 30min aż się pojawi gdzieś na horyzoncie znajomy kształt E38 i nie doczekałem się,tłumaczył to nie zrozumieniem się podczas rozmowy telefonicznej.Wczoraj pojechałem celowo do Gubina obejrzeć obie wystawione w ogłoszeniach i niestety tej drugiej znowu nie byłem godzien obejrzeć.Tym razem sprzedający po wcześniejszej rozmowie telefonicznej i potwierdzeniu,że spotkamy się nie raczył odbierać telefonu,odczekawszy 1h postanowiłem zrobic to samo co on czyli olałem gościa,wysłałem eSa że interesy z nim to prawdziwa przyjemność i wróciłem do domu.Tu zdjęcia tej ślicznotki:BMW 735 LIFTING!!!2000 ROK!!! (2774100562) - motoAllegro-szkoda mi tylko,że nie mogłem jej zobaczyć na żywo:(
    B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać

Początkujący Użytkownik Awatar Peter1200
    BMW
    E38 728iA, Ex: E34 525tds
    Hej
    A co jest nie teges z tą pierwszą - bo na fotkach wygląda zupełnie nieżle nie licząc kilku drobiazgów estetycznych?:icon_surprised:

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Heh no pierwsza na zdjęciach ładna, nie licząc LPG pod maska.
    V8 Garage

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez BMW(Bóg Miał Wizję) Zobacz posta
    7mka,gdyby ktoś miał zamiar obejrzeć dwie E38 wiszące na Alledrogo i znajdujące się w Gubinie to mogę podpowiedzieć żeby dać sobie spokój.Jedna wygląda na zdjęciach ciekawie ale rzeczywistość jest już zupęłnie inna:BMW 728i +LPG XENON, NAVI KOLOR, SKÓRY, TV, 1999 ! (2778142169) - motoAllegro do tego cena podana w ogłoszeniu jest netto,trzeba sobie doliczyć 23% waty=około 16000PLN.Druga natomiast istnieje -ponoć!-ale żeby ja obejrzeć to nie wiem jakie trzeba mieć stopnie wtajemniczenia w gubińskim światku handlarzy aut.We wtorek będąc przejazdem chciałem ja obejrzeć,umówiłem się ze sprzedającym i czekałem 30min aż się pojawi gdzieś na horyzoncie znajomy kształt E38 i nie doczekałem się,tłumaczył to nie zrozumieniem się podczas rozmowy telefonicznej.Wczoraj pojechałem celowo do Gubina obejrzeć obie wystawione w ogłoszeniach i niestety tej drugiej znowu nie byłem godzien obejrzeć.Tym razem sprzedający po wcześniejszej rozmowie telefonicznej i potwierdzeniu,że spotkamy się nie raczył odbierać telefonu,odczekawszy 1h postanowiłem zrobic to samo co on czyli olałem gościa,wysłałem eSa że interesy z nim to prawdziwa przyjemność i wróciłem do domu.Tu zdjęcia tej ślicznotki:BMW 735 LIFTING!!!2000 ROK!!! (2774100562) - motoAllegro-szkoda mi tylko,że nie mogłem jej zobaczyć na żywo:(
    A co dokladnie jest z ta 728i nie tak??
    Troche dziwna wajha z tym VATem - bo najpierw pisze ze cena + vat a potem ze auto jest od osoby prywatnej - no to cos tu nie pasi... chyba ze mowa o Fvat-marza...

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    ale ta 728 ma przod wywalony w gore, ja pierdziele, autor na zdjeciach chciał to ukryc ale i tak widac, popatrzecie na próg jak idzie przy ziemi, tragedia

735 z kierownicą M POWDER ha ha
    Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 16-11-2012 o 22:04

BMW
    E61...ex E34,E39,E38
    Ta 728+Zyklon B miała dobry strzał w kufer-na zdjęciach tyłu trzeba obejrzeć ujecie lewej tylnej lampy i przyjrzeć się przejściu lampy w pokrywę bagażnika.Do tego całe auto wygląda jakby ktoś je polerował papierem ściernym-piękne kółeczka na całości lakieru+tzw.parchy naokoło(pęcherze rdzy),bagażnik niby samoczynnie otwierany/zamykany tylko jakoś nie chciało mu się tego robić podczas mojego oglądania no i w środku znalazłem piękny,oryginalny amortyzatoro-podpieracz owej pokrywy bagażnika-mianowicie sosnowy kołek.Szkoda,że nie zrobiłem foto:(.W komorze silnika względnie,bez rzucających się w oczy dowodów poprawiania inżynierów z Bawarii ale zbiorniczek wyrównawczy trzymał się chłodnicy,i owszem ale przy pomocy kilku plastikowych opasek.Ogólnie auto w mojej ocenie było używane na zasadzie "z tym się da żyć" i zaniedbane.To moja osobista opinia,ktoś ma prawo mieć inne i być może po obejrzeniu osobiście będzie mieć inną ocenę tego co napisałem.

BMW
    E61...ex E34,E39,E38
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    ale ta 728 ma przod wywalony w gore, ja pierdziele, autor na zdjeciach chciał to ukryc ale i tak widac, popatrzecie na próg jak idzie przy ziemi, tragedia

735 z kierownicą M POWDER ha ha
    Właściciel mówił,że zmieniał sprężyny-powodem była jedna pęknięta-na mój gust prawdopodobnie wstawił sprężyny od diesla i teraz wygląda jakby chciała wystartować;)!!

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Faktycznie, wysoko stoi, może nawet wyżej niż ten Ford

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Chyba gorzej

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Jakby w tej 728 z Gubina wsadzić fabryczny profil 60 (235/60/16) to w ogóle jeszcze poszłoby do góry :)