7mka,gdyby ktoś miał zamiar obejrzeć dwie E38 wiszące na Alledrogo i znajdujące się w Gubinie to mogę podpowiedzieć żeby dać sobie spokój.Jedna wygląda na zdjęciach ciekawie ale rzeczywistość jest już zupęłnie inna:BMW 728i +LPG XENON, NAVI KOLOR, SKÓRY, TV, 1999 ! (2778142169) - motoAllegro do tego cena podana w ogłoszeniu jest netto,trzeba sobie doliczyć 23% waty=około 16000PLN.Druga natomiast istnieje -ponoć!-ale żeby ja obejrzeć to nie wiem jakie trzeba mieć stopnie wtajemniczenia w gubińskim światku handlarzy aut.We wtorek będąc przejazdem chciałem ja obejrzeć,umówiłem się ze sprzedającym i czekałem 30min aż się pojawi gdzieś na horyzoncie znajomy kształt E38 i nie doczekałem się,tłumaczył to nie zrozumieniem się podczas rozmowy telefonicznej.Wczoraj pojechałem celowo do Gubina obejrzeć obie wystawione w ogłoszeniach i niestety tej drugiej znowu nie byłem godzien obejrzeć.Tym razem sprzedający po wcześniejszej rozmowie telefonicznej i potwierdzeniu,że spotkamy się nie raczył odbierać telefonu,odczekawszy 1h postanowiłem zrobic to samo co on czyli olałem gościa,wysłałem eSa że interesy z nim to prawdziwa przyjemność i wróciłem do domu.Tu zdjęcia tej ślicznotki:BMW 735 LIFTING!!!2000 ROK!!! (2774100562) - motoAllegro-szkoda mi tylko,że nie mogłem jej zobaczyć na żywo:(