....trzeba poszukać nie zużytych....;)
Hmmm...wlaśnie dlatego się zastanawiam czy nie warto kupić nowych...Szkoda, że chinole tego jeszcze nie podrobili...
....trzeba poszukać nie zużytych....;)
Hmmm...wlaśnie dlatego się zastanawiam czy nie warto kupić nowych...Szkoda, że chinole tego jeszcze nie podrobili...
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 19-02-2012 o 17:31
SHOTGUN
...hhehe może i tak...ale trochę przesadzili z nowymi...1500 to kosztuje dzisiaj technologia led w 32 calach, a nie kawałek stali z wypiłowanymi zębami składający się z paru elementów i gumy...
SHOTGUN
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
to jak to jest z ta ceną bo już się pogubiłem ?
1500zł za nowy vanos tak ,czyli 3.000zł za dwa do m62TU ?
Nie wiem skąd tą cenę 1500 zł bierzecie, spokojnie można go kupić po 1100 zł/sztuka .
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
tu nie chodzi o podgrzewanie...tutaj chodzi o zastosowanie technologii...łańcuch rozrządu też pracuje w ekstremalnych warunkach...i co...kosztuje w porównaniu grosze...To tak samo jak porównać kałacha do bomby naprowadzanej satelitarnie...Gdzie można kupić za 1100?
SHOTGUN
I jak, wiadomo już co z tymi VANOSAMI zza oceanu? Jest już dostępny zestaw naprawczy?
chyba narazie cisza w temacie...ciekawe czy wogóle na rynku europejskim jest(będzie) dostępne
Z tego co wiem, na razie Beisan dopracowuje instrukcję instalacji.
Ostatnia zmiana jest z 22.02.2012 tuż po północy.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton