witam panowie
jakich produktów uzywacie w swoich autach ???
witam panowie
jakich produktów uzywacie w swoich autach ???
Shine garage. Używam wielu preparatów z tej firmy. Tanie może i nie są bo wczoraj mi przyszła paczka za 290zl :-)
Zapachy w aerozolu są bardzo trwałe i intensywne ...
Najzwyklejszych z BP bo jest pod ręka :)
Nie cuduje, nie przepłacam - jak przestanie pachnieć kupuje nowy - po prostu
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Może coś ze mną nie tak, ale KAŻDY jaki by to nie był, nienaturalny zapach w aucie mnie wqrwia, oddychać się nie da. Choinka, flakonik czy inny badziew powoduje tylko jeden odruch ...
Jedni lubią zapach plaka, inni "wunderbauma" - niech każdy się inhaluje jak chce.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ja używam BMW Natural Air. Jest wiele różnych zapachów w formie wkładów, każdy coś znajdzie dla siebie. Estetyczny wygląd, przystępne ceny, nawet w Aso. Pakiet startowy ok 100 zl z jednym wkładem. Potem 45 zł pakiet 3 wkładów. Fajnie odświeża, nie jest taki chamski jak odpakowanie choinki itp.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ciężko mi stwierdzić. Wystarczy mgiełda( może dwie) co jakieś 3-4dni i na prawdę czuć świeżość w aucie.Myślę ze z 3 może 4 miesiące. Jeszcze mi go nie brakło.
W pon powinienem mieć zapach morning dew z tej firmy to napisze jak wrażenia. Ten który mam o zapachu kawy jest intensywny ale bardzo specyficzny...
Polecam też detailer z tej firmy morning dew
Ponoć bardzo fajne są tez zapachy z kliniki skóry o zapachu skóry :-)
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 16-07-2016 o 08:34
Zależy jak się ustawi emiter, ja mam na maksa i tak mniej więcej 3 tygodnie, później też czuć ten zapach ale bardzo słabo i trzeba zmieniać.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka