Cze¶æ, wszystkim! Mam nadziejê, ¿e odnajdê siê tu tak samo jak 3 lata temu na 3ER. Kupi³em 730 z wyciêtym dachem i ma byæ driftcar, trzymajcie kciuki!![]()
Cze¶æ, wszystkim! Mam nadziejê, ¿e odnajdê siê tu tak samo jak 3 lata temu na 3ER. Kupi³em 730 z wyciêtym dachem i ma byæ driftcar, trzymajcie kciuki!![]()
WitajDok±d wiêc trafi³ ten cudowny pojazd? Licze ¿e dodasz jakie¶ jej zdjêcia, ewentulanie jakie¶ filmiki bo raczej ten samochód jest typowo do zabawy przynajmniej dopóki je¼dzi o w³asnych si³ach...
nie chcia³bym zaliczyæ dacha autem cabrio ...:D ja mialbym pomy¶l na te auto i przez chwile sie zastanawia³em nad kupnem ..
ogarn±æ blachê, na nowo pomalowaæ, ogarnaæ silnik i cieszyæ siê latem
Pytanie czy jednak auto siê nie rozleci nie z³amie w pó³
gratuluje jestem ciekaw co stanie siê z tym egzemplarzem
No fakt w czasie dachowania mog³oby siê to skoñczyæ bardzo ¼le... Ciekawe jak z przegl±dem bêdzie...
ZA 1 100 bez felg kupiæ i cieszyc siê upalaniem, wiem ¿e to 7 ale to jednak trup, jakbym mia³ trochê wiêcej kasy to bym to kupi³ i sobie je¼dzi³, pobawi³ siê a¿ zdechnie, bo raczej grubsze inwestycje w to auto nie maj± sensu, tym bardziej ¿e w og³oszeniu pisa³o ¿e chcieli je oddaæ na z³om
No proszê jednak sprzeda³o siê na pniu. Z pierwszych r±k s³ysza³em o unikatowym rozwi±zaniu w tym egzemplarzu, mianowicie w baga¿niku znajduje siê baniak z wod± z którego s± polewane tylne ko³a wod± ¿eby ³atwiej auto mog³o wpadaæ w po¶lizg. Tak wiêc silnik wystarczy ¿e zapala a i tak auto bêdzie krêciæ b±czki :-)
Gratulujê zakupu 7er :-)
7er
Haha, nie - jest to butla z podtlenkiem LPG (chyba, ¿e poprzedni w³a¶ciciel j± zabra³). Niestety! Oczywi¶cie instalacja dzia³a, st±d wiem, ¿e brak w niej wody i idzie do sprzedania jak wiêkszo¶æ czê¶ci.
Dachowanie mam nadziejê, ¿e nie bêdzie straszne, bo w planie do przysz³ego sezonu jest wspawanie rozbudowanej klatki.
W planie na pewno nie jest ogarnianie budy, choæ lampy ju¿ zmieni³em na 'nowe'. Felgi z insigni mam nadziejê, ¿e wpadn± jeszcze w tym roku. Silnik wymaga drobnych poprawek - przedmuch na kolektorze, uszczelka pod deklem, ¶wiece duperele.
Dla niektórych to kondon i maj± poniek±d racjê, ale do tego celu nie potrzebne s± lalki![]()