Jaki czas i koszt robocizny?
Jaki czas i koszt robocizny?
no ale jak pisałem to kolega fazi był mądrzejszy. bez narzędzi konkretnych i podnośnika ciężka sprawa.
Wez sie uspokoj. Co pisales, dla jednego ciezki temat, dla innego robota jak robota. U mnie poki co wszystko funkcjonuje ale gdyby kolega napisal jaki czas demontazu i montazu wraz z kwota to na pewno przydalo by sie to wiedziec i to nie tylko mi. Wesołych Świąt siodemkowicze
Ja miałem objawy rozrusznika zepsutego jakiś czas temu i okazało się ,że nie miałem masy bo sie urawała.... ale pół auta wpierw rozebrane żeby stwierdzić co i jak
Ja w swojej wymieniałem rozrusznik jakieś 3 miesiące temu, koszt takiej zabawy to 500zł za robotę i 250zł za regenerację. Z tego co się dowiedziałem zabawy jest sporo, żeby się tam dostać należy ściągnąć katalizator bądź też podnieść silnik na linkach, jak wspomniałem ja sam tego nie robiłem.
Wymiana była za granicą także cena ma się nijak do polskich realiów. Zapłaciłem około 800zł + rozrusznik który przyjechał do mnie z polski. Plus był taki że w każdym momencie mogłem sprawdzić co się dzieje z autem gdyż pracuje tuż za rogiem.
Ktoś się tego podjął bez podnośnika i widać że ogarnął
https://www.youtube.com/watch?v=ZP632NGQ2Ls
I silnik bez podnośnika wyjmiesz tylko że to gra nie warta świeczki. Lepiej to dać komuś kto ma podnośnik bo jak samemu się zacznie robić to można więcej szkud narobić niż pożytku będzie !