http://allegro.pl/bmw-740i-individua...704677542.html
Witam
Ogl±da³ mo¿e kto¶ te auto? Sprzedawca do¶æ rzetelnie opisa³ auto (ma trochê mankamentów poza widocznymi) .W sobotê jest plan by to zobaczyæ...
http://allegro.pl/bmw-740i-individua...704677542.html
Witam
Ogl±da³ mo¿e kto¶ te auto? Sprzedawca do¶æ rzetelnie opisa³ auto (ma trochê mankamentów poza widocznymi) .W sobotê jest plan by to zobaczyæ...
Ostatnio edytowane przez -Bolo- ; 15-11-2013 o 09:02
Super wyposa¿enie, za t± kase tylko braæ jak silnik i skrzynia OK, zderzak to drobny wydatek...
Lubie takie individuale, nawet jak sa dorobione ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Po dok³adnym zweryfikowaniu jestem na NIE. Pozdrawiam
p.s. mimo wszystko jak wrócicie z ogledzin chetnie przeczytam opinie fachowca
Jednak nie pojedziemy zobaczyæ auta. Nie bêdzie czasu na jego odbudowê, szukamy dalej, dro¿ej, w ca³o¶ci. Info jakie posiadam o tym aucie od w³a¶ciciela.
Auto przywiezione ze Szwajcarii, tam zakupione od firmy ubezpieczeniowej jako delikatnie mówi±c "nie nadaj±ce siê do u¿ytkowania" bo jest po kolizji. Jest niby oclone w Niemczech i do kraju przyjecha³o na lawecie jako auto z UE. Jest normalnie do wszystkich op³at. Auto poza widocznymi uszkodzeniami z przodu i z ty³u wed³ug w³a¶ciciela prezentuje niez³y stan do majsterkowicza, w celu jego odbudowy. Zderzak przedni do wymiany, przesuniêty pas ok 1cm w ty³, maska raczej te¿ bo jest zagiêta i po gradobiciu. Z ty³u zderzak do wymiany, zagiêta wnêka baga¿nika w miejscu ko³a zapasowego. Auto mocno w ko³o pordzewia³e, g³ównie drzwi, na poszyciu i rogach, b³otniki chyba te¿. W sumie w³a¶ciciel podsumowa³ ¿e raczej prawie wszystko do malowania. Autem wiele nie je¼dzi³, na myjnie i z powrotem ale twierdzi ¿e motor zapala i chodzi cicho, skrzynia równie¿ pracuje "idealnie". G³o¶ny wydech, chyba nie ma katów, ale nie by³ pewien. Do auta s± dwie ksi±¿ki przegl±dów, druga jaka¶ ze spalin, dwa klucze. Zawieszenie i hamulce ok.
Auto niema niva, skóra klasy nappa niby w idealnym stanie (wed³ug w³a¶ciciela).
Mam gdzie¶ vin rozkodowany, jak kto¶ naprawdê chce to wy¶lê na prv,
Cena jak± uda³o mi siê uzyskaæ przez telefon to 10.5 ty¶ PLN. tyle za te auto musi dostaæ sprzedaj±cy.
Odpuszczamy go sobie, nie mamy tyle wolnego czasu by go odbudowaæ, te informacje po wnikliwych pytaniach otrzyma³em od w³a¶ciciela.
Na razie nic, ale patrzymy ju¿ raczej na rynek D, nie dysponujê zbytnio czasem by wyjechaæ na parê dni za granicê... puki co.
Tak jak mysla³em. Autko na czê¶ci a nie do odbudowy. To ¿aden zabytek nie jest . Katy to chyba ju¿ tylko w Polsce wycieli a nie w Niemczech czy Szwajcarii. Bolo taki do¶wiadczony fan BMW a na takie z³omy patrzysz? Przecie¿ wiesz dobrze ile ³adna E38 kosztuje. Powodzenia
Szczerze to tam ju¿ te¿ nic ciekawego w e38 nie ma, a jak ju¿ jest to cena oohhhohohoho Jak to w DE Niemiec tanio dobrego auta nie sprzedaje no chyba ,¿e turas albo jugol ale to ju¿ takie rodzynki jak u nas w PL hehehe
Bolo tu mam co¶ dla Ciebie. http://allegro.pl/bmw-e38-728i-sprow...tml?source=mlt Cena jak za 728 z 1996 roku w ³adnym stanie normalna czyli wsiadaæ do auta i jechaæ ogl±daæ. (felgi oczywiscie i wydechy out) Mia³em dwie 728 i ten silniczek to jedna z kilku perfekcyjnych rzeczy jakie uda³o siê zrobiæ in¿ynierom BMW. Ja przynajmniej szczerze polecam.
Proszê moderatora o zlepienie tych trzech moich postów jeden pod drugim bo ja nie umiem Dziêki
Edytuj posty !!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 16-11-2013 o 22:21