Witam
Wczoraj późno wieczorem w Opolu pod galerią SOLARIS widziałem piękne L7 :) Pozwoliłem sobie na małą sesję zdjęciowa bo naprawdę bardzo zacny egzemplarz...Czy to ktoś od nas z forum?? Pozdrawiam
![]()
Witam
Wczoraj późno wieczorem w Opolu pod galerią SOLARIS widziałem piękne L7 :) Pozwoliłem sobie na małą sesję zdjęciowa bo naprawdę bardzo zacny egzemplarz...Czy to ktoś od nas z forum?? Pozdrawiam
![]()
Koleś jest od nas z ONA, ale z tego co wiem nie udziela się na naszym forum. Kiedyś miał 735, teraz kupił to L7, które o ile mnie pamięć nie myli omawialiśmy gdzieś w jakimś temacie. Chyba z Japonii była.
Właśnie zadzwonił do mnie kolega, jedzie do Krakowa i w Olkuszu mijał czarne E38 zawinięte na drzewie z silnikiem w środku. Blachy KOL.... Wiem, że na forum byli ludzie z Olkusza i okolic.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Który taki mądry? :)
http://forum.supermoto.pl/topic25760...oivias-p6.html
dlatego dziekuje nie kupuje motocykla , a dzis byłem ogladac choppera . emocje opadly
W Ustce jeździ czarna e38 GSL 1216...,czy jakoś tak. Prowadzi pani w okularach przeciwsłonecznych,kilka razy się już widzieliśmy. Dziś auto stało pod kinem w Ustce.
Drugą e38 widziałem dziś na światłach przy Szczecińskiej, zielona w shadowline,chyba Sanyo.
Jesteście na forum?
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
Impex ale jazda czoperem to zupelnie co innego niz wyczynowym supermoto, mam takie jak ten gosc rozbil i masakraaa :D
A ja widuje czedto e38 chyba srebrne na Radogoszczu w Lodzi, stara krancowka na switezianki :) moze formuowicz?
Dziś około 14,w Mścicach zielone e38 z czarną nerką. Tablica ZKO.
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!