Czarne e32 w benzynie!
Owszem powinna mieć poduszke jak bym pogadal z gosciem napewno okazal by sie bratnią duszą idealnie skomponowane wedlug mnie gdybym kiedys mial E32 z podusztą to wywalił bym deske i wstawił zwykłą bo jest duzo ladniejsza, najbardziej podoba mi sie sportsitze pelna elektryka foteli ładna deska całkiem fajna kiera super silnik i skrzynia wydech i dokładka na zderzak. Auto pozostaje komfortową limuzyną tyle że szybszą niż kiedyś i bardziej zadziorną niektóre fanty dodają pazura ogólnie dobrze skomponowana i wedlug mnie tania gdybym odryskal kase z mojej pierwszej i drugiej e32 + to co w nie wlozylem to dając gosciowi 16 zostalo by mi jeszcze ze 2k na wache chętnie bym wymienił swojego błekitnego longa na tego czarnego a jedyna rzeczą którą bym zrobił to blache malutkie strupki gdzie nie gdzie widać. Kolo ma też pewnie to wspulne ze mna ze moze chwilowo mysli o sprzedazy a potem rezynguje bo kocha to auto ma dobre wspomnienia ale z drugiej strony moze gotówka moze chec posiadania innego auta popychają go do wystawienia na sprzedaz stad tyle ogloszen kasowanych i wystawianych na przemian. Ja bym chciał E30 w coupe i na wąskiej nie moge jej miec bo nie mam kasy z jednej strony chce sprzedac e32 by miec e30 ale z drugiej strony jak sie nia przejade to rezygnuje ze sprzedazy i takie mysli bija mnie kilka razy w tygodniu z czego doszedlem do wniosku ze za uczciwe niewygórowane pieniadze tj. ok 8k swojego longa nie sprzedam a za cene zawieszenia i innych dupereli auta nie oddam wiec bardziej odpowiada mi perspektywa ślubu z e32 i czekanie na ew wzrost wartosci a zarobienie/ uzbieranie coprawda nie wielkiej kwoty i kupno e30 by żyło obok E32
Co do auta,
zależy jak kto woli, jedni biorą takie zmiany na plus, lubią przekładki i modyfikacje, ponieważ zrobione z głową niewątpliwie dodają wartości autu. Inni z kolei cenią zgodność z oryginałem i nie widzą nic szczególnego w takich przeróbkach.
Darujcie OT,
stary zmień dilera, bo oczy więdną od czytania tych cierpień młodego Wertera. Praktycznie w każdym możliwym miejscu rozpisujesz się na temat swojego auta i twoich rozterek sercowych z nim związanych.
Ożeń się z e32, skoro piszesz o ślubie, miejcie dzieci, np. ze dwie e30 i będziesz miał po problemie. Będziecie wtedy żyć wszyscy obok siebie.
Gdyby sie tylko dało :D , yaz nie płacz ;p ;)
Mądre słowa :)
http://moto.allegro.pl/bmw-e-32-long...456450257.html przez ostatnie 2 tyg 5 czy 6 zmian ceny kur....... o co tu chodzi jeszcze nr zmieniony zobaczymy co będzie dalej ...
Oglądaliśmy ją z Jaguarem 2 dni temu.Widać że na handel odrazu:D Całkiem fajne ale jak to mówią d+++y nie urywa.Za te 15tyś to ok cena moim zdaniem biorąc pod uwagę koszty części oraz dodatków ale za 20k to lekka przesada.Mnie raził dzwięk (taka popierdówa) ora "klapnięty" tył który się ładnie zabujał przy wyjezdzie z parkingu oraz zwrócił bym uwagę na silnikOgólnie fajne auto ale miałem wrażenie że każdy kolejny właściciel "polata swoje" i pchnie dalej nic nie robiąc.