Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 30

W±tek: Czy to auto którego¶ z klubowiczów

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar KAMELEONV
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    F01 730d Mpakiet
    Sk±d
    Nak³o n/n , Irlandia

Czy to auto którego¶ z klubowiczów

Witam jak w temacie którego¶ z klubowiczów a moze ktos zna te autko?
    http://moto.allegro.pl/bmw-740i-99r-...602446215.html

Konto zablokowane
    Do³±czy³
    Nov 2010
    Sk±d
    Wyszkow/Oslo
    To autko jest z miejscowo¶ci D³ugosiod³o,30 kilometrów od mojego miasta (Wyszków) domy¶lam siê kogo to jest autko
    Ostatnio edytowane przez Marynarz ; 14-05-2011 o 10:52

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    ORIENT
    Sk±d
    O N A
    Tomku- czekam na konkrety :]
    Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar KAMELEONV
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    F01 730d Mpakiet
    Sk±d
    Nak³o n/n , Irlandia
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    To autko jest z miejscowo¶ci D³ugosiod³o,30 kilometrów od mojego miasta (Wyszków) domy¶lam siê kogo to jest autko
    A mo¿esz cos wiecej powiedziec na temat tego auta?

Konto zablokowane
    Do³±czy³
    Nov 2010
    Sk±d
    Wyszkow/Oslo
    Hmm...có¿ ja mogê o nim powiedzieæ wiêcej,nie chce was wprowadzaæ w b³±d bo mogê siê myliæ ale je¶li to te autko nale¿±ce do ch³opaka o ksywce (Paput) "kolega mojego kolegi" to autko jest naprawdê super,zero rdzy,nie ma ¿adnej ryski i zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Cytat Zamieszczone przez Marynarz Zobacz posta
    Hmm...có¿ ja mogê o nim powiedzieæ wiêcej,nie chce was wprowadzaæ w b³±d bo mogê siê myliæ ale je¶li to te autko nale¿±ce do ch³opaka o ksywce (Paput) "kolega mojego kolegi" to autko jest naprawdê super,zero rdzy,nie ma ¿adnej ryski i zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie.
    Najlepiej zadzwonic do kolegi Paputa i sie dowiedzieæ w jakim faktycznie stanie jest ów samochód, szkoda by by³o ¿eby kolega Kameleon nagina³ setki km i siê przekona³ ¿e super to on by³ x miesiêcy temu.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    dzisiaj ogladalem..... tylko zmarnowanie pieniadze na paliwo...

a wiec tak, auto zarejestrowane na niewiadomo kogo, umowa niby jest wypelniona i podpisana ale faceta niema,
    PDC niedziala
    swieci sie abs i trakcja (bo podobno trzeba zakodowac.... tak bo samo sie odkodowalo)
    cale auto malowane!! nawet slady po szpachli na progach
    chinskie lampy tylnie, chinskie nerki z przodu (odpada sreberko od plastiku)

teraz najlepsze , niema tych fleg aluminowych 20 co na zdjeciu!!! tz podobno s± ale 3 szt bo jedna rozwalona, i podono takie juz kupil choc na zdjeciach widac ze sa 4 szt, wiec jak chcialem auto kupic bez tych 20 bo po kiego mi 3 szt to cena auta 18500!!!! a te co s± zimowe to absolutnie nienadaja sie do jazdy, przez telefon wszystko pieknie wyglada, dogadana cena jade a tu nagle inaczej. nawet chcialem kupic z 3 szt tymi 20" i aby spuscila ta baba z 1tys na felge i opone to oczywiscie sie nieda, masz brac na lysych 16" za 18.5 a jakios tam typek chodzi i mowi ze to auto jego kolegi i za felgi doplata 6 tys bo sa tyle warte!!! poprostu nieda sie tego samochodu kupic bo strasznie ludzie sa nieuczciwi i g³upi bo zamiast powiedziec prawde to klami± i jeszcze podnosz± cena, aha cena jaka byla wyjsciowa jak przyjechalem to 19.800 !!! a jak powiedzialem ze na allegro jest 18.800 to kobieta mowi ze niemozliwe...... wariatkowo. a jak pytam ze dlaczego pani niepowiedziala ze auto ma tylko 3 kola to ona "ze niepytalem".

aha jak chcialem sie przejechac to bylo paliwa na 3km....
    Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 15-05-2011 o 16:47

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    o ludzie. Szkoda s³ów na debilizm wiêkszo¶ci sprzedaj±cych! 6 ty¶ za 3 felgi :suicide2: co za kretyn.

Konto zablokowane
    Do³±czy³
    Nov 2010
    Sk±d
    Wyszkow/Oslo
    Jak ju¿ wspomina³em ¿e nie bêdê rozpisywa³ siê na temat tego auta bo nie chcê was wprowadzaæ w b³±d.a wiêc dzwoni³em przed chwil± i odebra³a jaka¶ kobitka od razu powiedzia³a ¿e s± tylko 3 felgi bo 4 jest uszkodzona i zosta³a wys³ana do naprawy,m±¿ jest za granic± i ona zajmuje siê sprzeda¿± ble ble ble i takie tam,zapyta³em wiêc czy ten samochód jest tego paputa to powiedzia³a ¿e nie.

ps.szkoda bo autko na zdjêciach wygl±da super :(

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    dzwonilem z innego numeru, teraz cene za auto na zdjeciu na 4 felgach gdzie mialo kosztowac 18800 podniosla do 20tys oraz poinformowala za jedego kola! nie felgi a kola niema, spoko, ogladasz na allegro kosztuje 18, dzwonisz jest niekompletne i kosztuje 20, zajezdzasz i kosztuje 22. ha ha

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •