Taki kabelek to mo¿na wzi±æ np. od napêdu CD/DVD od komputera. Oczywi¶cie trzeba go zakoñczyæ stosownym gniazdkiem w panelu. Wszystko do dokupienia w sklepie z czê¶ciami elektronicznymi.
Taki kabelek to mo¿na wzi±æ np. od napêdu CD/DVD od komputera. Oczywi¶cie trzeba go zakoñczyæ stosownym gniazdkiem w panelu. Wszystko do dokupienia w sklepie z czê¶ciami elektronicznymi.
Sorki, ¿e ja znowu swoje, ale nigdzie nie mogê znale¼æ takiego kabelka. Znalaz³em co¶ takiego, ale z tego co ja mam odchodz± 3 przewody a w instrukcji s± pokazane 2 i nie wiem jak to zrobiæ, a bardzo mnie to mêczy bo nie mam zmieniarki a chcia³bym pos³uchaæ muzyki w normalnej jako¶ci.
Witam,
wie kto¶ mo¿ê jak zrobiæ to w radiu "BMW BUSSINES RDS". Moje radio po otwarciu wygl±da zupe³nie inaczej i nie mogê tam znale¶æ tych trzech pinów.
Pozdrawiam :)
patrykg4 http://www.bimmerboard.com/forums/posts/134100 plus jeszcze kondensatory na wej¶ciu(przed uk³adem TDA) i jest dobry efekt w radio BUSSINES :D w³a¶nie dzi¶ zrobi³em.
W/g tego opisu odtwarzany d¼wiêk bêdzie MONO, pytanie - jak podpi±æ siê tak, by by³o stereo :) ?Zamieszczone przez Flashpointman
no jednak jest piêkne stereo... :D mam w aucie i gra rewelacja.
szykujê siê do do³o¿enia wyj¶cia na sub :D bêdzie zabawa
kolego czyli op³aca siê polutowaæ trochê? kupi³em transmiter ale jako¶æ nie zabardzo i co¶ buczy... :/ a wie kto¶ jak przez kasete adaptor? lutowanie bedzie mia³o lepsz± jako¶æ dzwiêku?Zamieszczone przez Piotreke38
![]()
To jest tylko kwestia czasu ;)
Mia³em okazjê testowaæ transmiter i nawet nie ma co porównywaæ, a kaseta to ju¿ wogóle lipa. Napewno warto polutowaæ troszeczke. Daj dobry kabelek ¿eby Ci zak³óceñ nie ³apa³ i bêdzie dobrze.
czyli jaki kabelek polecasz kolego? albo co rozumiesz przez slowo dobry?Zamieszczone przez Piotreke38
To jest tylko kwestia czasu ;)
chcia³ bym powróciæ do tematu. Wykona³em wszystko wed³ug powy¿szego opisu i podpi±³em telefon. Efekt jest nieciekawy, mianowicie s³ychaæ du¿e zniekszta³cenia d¼wiêku, na telefonie przyciszam na 1/3,m jest trochê lepiej ale i tak d¼wiêk nie jest czysty. Co mo¿e byæ przyczyn±, czy mog³em co¶ ¼le zrobiæ?