Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: [e32] 750 il Highline - Sprzedane

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Cytat Zamieszczone przez Pafka740
    Cytat Zamieszczone przez Cinek
    :) zamiana byla dosc szybka
    jeśli tylko po drodze nie wyjdą jakieś "kwiatki" to pogratulować interesu życia! :shock:

Kwiatki juz są mianowicie gosc ktory nim jezdzil wczesniej chyba nie bardzo mial kase na eksploatacje auta i na dzien dobry, WISKO do wymiany, Pompa wody do wymiany, w klimatyzacji tak jeb.... nurem ze szok (odgrzybianie) a co za tym idzie zapewne wymiana filtrow etc, po za tym teraz cos zaczyna mi switac, mowil ze EDC nie dziala, teraz mam podejzenia czy aby wczesniej ktos nie wsadzil zwyklych amorow, na dniach bede na kanale to sprawdze jakie sa amory wsadzone to tyle na poczatek :) ale nie zrazam sie, kasa jest wiec powoli sie wszystko dopracuje :)
    "Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Witam

Część niedomagań z całą pewnością wynika z bardzo długiego postoju tego auta w komisach.

Sprawne EDC to jedna z rzeczy praktycznie nie spotukanych w tych autach.

Kolumny których poszukujesz mają przypisane nr. katalogowe, obok dopisałem ceny:

37 12 1 138 783 – 4,821 PLN

37 12 1 138 784 – 4,821 PLN

Suma 9,642 PLN za dwie kolumny z Nivo i EDC do tyłu.
    Jeśli chcesz chętnie podam też ceny tych kolumn z EDC do przodu.

Uruchamiając klimatyzację w tym aucie weź też poprawkę, że posiada ono DWA moduły IKHA (razem ze wszystkimi klapami nawiewów i ich silniczkami) w tym także drugą nagrzewnicę, skraplacz, elektrozawory oraz dwa niezależnie sterowniki klimatyzacji.

:6:57:
    Czarne e32 w benzynie!

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Szalony, nie zabijaj go na "dzieńdobry" ;)

Tu masz temat o NIVO. Poczytaj, zapytaj, podzwoń, może nie będzie aż takiej tragedii ;)
    http://forum.7er.pl/mechanika-zestaw...vo-vt13072.htm

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iL
    Witam .
    Myślę że sz4lOny miał na myśli że amortyzatory NIVO i NIVO z EDC różnią się od siebie "troszeczkę" , i jeżeli ktoś wcześniej "wybebeszył" 7 to koszt powrotu do stanu ori jest dosyć spory .

Marek.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    4 tysie a skad ty wziales te ceny bo wg moich info z sachs 2200 za sztuke :)

Po za tym narazie nic nie wiem za pare dni bede na kanale to sie dowiem co jest przyczyna ale biore kazda mozliwa opcje pod uwage :)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez marek-ogi
    Witam .
    Myślę że sz4lOny miał na myśli że amortyzatory NIVO i NIVO z EDC różnią się od siebie "troszeczkę" , i jeżeli ktoś wcześniej "wybebeszył" 7 to koszt powrotu do stanu ori jest dosyć spory. Marek.
    No tak...

wg moich info z sachs 2200 za sztuke
    To i tak jest 8800zł za komplet :x

BMW
    e32
    4 tysie a skad ty wziales te ceny bo wg moich info z sachs 2200 za sztuke :)

Po za tym narazie nic nie wiem za pare dni bede na kanale to sie dowiem co jest przyczyna ale biore kazda mozliwa opcje pod uwage :)

Ja też nie wiem skąd ty wziąłeś te "swoje info".

Ceny odpowiadajace amortyzatorom z przypisanymi nr. są z cennika ASO BMW.

Chętnie poznam źródło z którego pochądzą "twoje info" i cena 2200 za amortyzator tylny EDC+Nivo.

Zabierając głos w dyskusji na ten temat może łaskawie podałbyś jakieś dane do których można się odnieść, bo puki co po hasełku "sachs" to raczej słabo widze odniesienie do czegokolwiek.

Amortyzatory fabryczne Nivo+EDC istotnie są produktem Sachs Boge, systemy EDC w e32 posiadają rozróznienie na EDC 1, EDC 2, EDC 3.
    Niestety z twojej wypowiedzi nie wynika do którego z tych systemów istnieje rzekomy zamiennik w tej rewelacyjnej cenie?
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Sluchaj jezeli uda mi sie odnalezc w historii adres do tej strony to dam ci link cena oscylowala w granicach 2200 owszem za jeden, tylny , prawy i lewy w tej samej cenie.

NIVO mam tylko z tylu a co do EDC nie wiem czy to jest I, II czy jak piszesz III nie zaglebialem sie jeszcze w ten temat, po za tym nie zamierzam kupowac nowych jesli sie okaze ze cos bylo wyprute poszukam uzywek i oddam do regeneracji.

A co do ASO hmm wiesz mam lepsze zrodlo :) akurat znajomy zaopatruje sporo warsztatow w wawie i nie tylko w nowe czesci no i rabacik tez jest nawet na to co sobie upatrze a REAL OEM :)

A i klucic sie nie zamiezam bo to tylko zwykla dyskusja zeby nie bylo

BMW
    e32
    A i klucic sie nie zamiezam bo to tylko zwykla dyskusja zeby nie bylo
    Tak też i ja to postrzegam od samego początku.
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Wlasnie dostalem info od znajomego, jesli bede chcial takie amory, to moge miec po cenie zakupu z podatkiem za 1860 zl od sztuki (mowa o tyle) juz z rabatem, cena sklepowa 2700 :| masakra

Uprawnienia umieszczania postów